HR Horizon 2019: Optimise the Workforce

13 juni 2019

In één dag alles over de toekomst van Vast en Flex

HR Horizon is het evenement voor HR- en Inkoopspecialisten die graag vooruitkijken en alles willen weten over de toekomst van vast en flex en hoe u uw workforce optimaal kunt inrichten.

Schaarste, wet- en regelgeving, inclusief ondernemen; de uitdagingen van HR- en Inkoopspecialisten zijn legio. Dit is precies het juiste moment om u te laten inspireren! Graag nodigen wij u uit voor HR Horizon; hét evenement voor HR- en Inkoopspecialisten die vooruitkijken en alles willen weten over de toekomst van vast en flex. Laat u in één dag bijpraten door experts, ervaringsdeskundigen en vakgenoten, zodat u vol nieuwe inzichten de uitdagingen van morgen makkelijker kunt aanpakken.

Een dag vol afwisseling, inspiratie van diverse experts, inzichten, visie en kennisuitwisseling op dossierniveau. U speelt zelf de hoofdrol: naast de plenaire sessies, kunt u uw eigen programma samenstellen en aanschuiven bij sprekers of thema’s die u interessant vindt. Onze Mediapartners BNR en ZiPconomy doen deze dag live verslag.

Sprekers

Een greep uit de line-up

  • Herman Pleij: veelgevraagde gast bij De Wereld Draait Door. Hij geeft een heel eigen visie op verleden, heden en toekomst van de arbeidsmarkt.
  • Deborah Nas: gespecialiseerd in het bepalen van nieuwe groeirichtingen, nieuwe producten en diensten en het transformeren van organisaties.
  • Aukje Nauta: Aukje was bijzonder hoogleraar ‘Employability in werkrelaties’ aan de Universiteit van Amsterdam en lid van de SER. Ze is partner bij Factor Vijf en houdt zich als organisatiepsycholoog bezig met gedrag van mensen op de werkvloer.
  • Rolf Schrama: paralympisch zeiler en spreker. Om te kunnen excelleren draait het in zijn beleving om drie elementen: doorzettingsvermogen, talent en passie.
  • Tom Haak: Voor hij in 2014 het HR Trend Institute oprichtte, had Tom senior HR posities bij bedrijven als Aon, KPMG, Philips en Arcadis. Tom heeft veel interesse in innovatief HR, HR-technologie en hoe organisaties kunnen profiteren van trend shifts.
  • Hugo-Jan Ruts: ‘editor-in-chief’ en uitgever van het onafhankelijke kennisplatform ZiPconomy. Hij gaat in op de Candidate Experience bij inhuur van zzp’ers .

De komende weken maken wij de rest van de sprekers bekend.

Thema’s

  • Schaarste bestaat niet, mits u vast en flex optimaal benut.
  • Inhuur juridisch future proof maken; hoe doet u dat?
  • HR Lab; inclusief ondernemen in het DNA van uw organisatie.
  • Speeddaten met specialisten: antwoorden op uw meest prangende vragen.

 

Meer informatie en aanmelden