"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Het omzetten van je eenmanszaak naar BV een goed idee?

21 juni 2022

Het kabinet grijpt stevig in in de fiscale voordelen die freelancers met een eenmanszaak hebben. Daarbij zijn de marktomstandigheden voor veel zelfstandigen uitstekend en stijgen tarieven en omzetten. Niet gek dat veel freelancers overwegen om hun eenmanszaak om te zetten naar een BV. Een record aantal deed dat afgelopen jaar al (zie hier).

Maar wanneer is het een goed idee om van een eenmanszaak over te stappen naar een BV? Wat komt daar bij kijken? Wat zijn naast fiscale zaken andere redenen om wel of niet over te stappen naar een BV? Hoe zit het met de tarieven momenteel? Wat zijn de tips om die te verhogen? En wat betekenen zijn kabinetsplannen op fiscale voordelen te verkleinen eigenlijk in de praktijk?

We geven in dit (gratis) webinar van een klein uur antwoord op deze vragen en bespreken vragen van deelnemers aan het webinar.

Sprekers

  • Oskar Barendse, Cijferfluisteraar en verbonden aan KNAB, dé bank voor zzp’ers.
  • Dustin Robinson, community lead van Malt in Nederland. Malt is de grootste freelance-marktplaats van Europa en doet regelmatig onderzoek naar de freelance markt in Europa.
  • Hugo-Jan Ruts, hoofdredacteur van het kennisplatform ZiPconomy.

 

Inschrijven