‘Detacheren nu en in de toekomst’

03 april 2019

Oprichtingsbijeenkomst VvDN

De detacheringsbranche speelt een belangrijke rol op de Nederlandse arbeidsmarkt. Maar liefst 1,6% van de werkzame Nederlandse beroepsbevolking is werkzaam als gedetacheerde en hiervoor zijn zo’n 650 detacheringsbureaus actief. Om gezamenlijk de belangen van de sector zo goed mogelijk te behartigen, is begin 2019 de Vereniging van Detacheerders Nederland (VvDN) opgericht.

Detacheren nu en in de toekomst

Op 3 april 2019 vindt de oprichtingsbijeenkomst van de VvDN plaats, met als thema ‘Detacheren nu en in de toekomst’. Waarom is er een branchevereniging voor detacheerders nodig? Wat is de juridische status van detacheren en hoe ziet dit er voor de toekomst uit? Zeker ook gezien het Wetsvoorstel arbeidsmarkt in balans. En wat is de impact van digitale ontwikkelingen op detacheerders?

Antwoorden komen deze middag van:

  • Maikel Pals (voorzitter VvDN). Over het waarom van de VvDN en waar de vereniging voor staat.
  • Maarten Tanja (advocaat en partner bij Köster Advocaten). ‘Detachering: gevangen in andermans net.’ Over de juridische uitdagingen die de sector te wachten staan, nu en in de nabije toekomst.
  • Ron Martinek (director en digital leader private business bij PwC). Over de impact van digitale ontwikkelingen op detacheerders.

Daarna heffen wij gezamenlijk het glas op een mooie toekomst.

Bent u detacheerder? Of heeft u anderszins interesse in deelname aan deze bijeenkomst? Meld u dan nu aan

Aanmelden