SCRIPTIEPRIJS

ZiPconomy wil jongeren meer betrekken bij de enorme veranderingen die plaats vinden op de arbeidsmarkt. Daarom reiken wij jaarlijks een Scriptieprijs uit aan de beste Masterscriptie van een Nederlandse of Vlaamse onderwijsinstellingen.

De scripties dienen te gaan over een van de thema’s van ZiPconomy: flexibilisering van arbeid, organisaties en de veranderende arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld onderzoek naar nieuwe organisatie- of werkvormen, over flexwerkers, Zzp’ers, beleidsvorming en wetgeving op dit terrein, de uitzend- of bemiddelingssector, de rol van internet en social media hierbij, etc. (mocht je scriptie ergens ander over gaan, kijk dan hier voor andere scriptieprijzen).

ZIPconomy Banner 2014 128x16 (1)

Inzendingen

Na een succesvolle jaargangen  2012 en 2013 (zie hier voor verslag finaleronde) heeft ZiPconomy ook in 2014 weer een scriptieprijs toegekend. Inzendingen konden tot 1 september 2014 opgestuurd worden. Drie genomineerden mochten hun onderzoek tijdens ons najaar seminar op 13 november in het SER gebouw hun onderzoek presenteren. Na die finale-ronde koos de jury Maarten de Ridder uit tot winnaar 2014 .

De procedure voor de scriptieprijs 2015 gaat binnenkort van start. Je kunt je wel alvast voorlopig aanmelden voor de scriptieprijs 2015. Vul daarvoor het formulier onder aan deze pagina in. Zie het  Reglement zipconomy scriptieprijs 2014 voor de spelregels en procedure van de scriptieprijs.

Ondersteuning Scripties

_MG_0759

SER voorzitter Draaijer reikt prijs 2012 uit aan winnaar Carlijn Frunt

ZiPconomy wil met deze prijs jongeren meer betrekken bij de veranderingen op de arbeidsmarkt. En kwalitatief onderzoek daar naar stimuleren. We ondersteunen daarbij studenten ook graag bij doen van hun (master)onderzoek. Bijvoorbeeld door het aanreiken van onderwerpen, contact leggen met organisaties waar onderzoek gedaan kan worden of het uitzetten van vragenlijsten. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Sponsors

In 2014 werd de ZiPconomy Scriptieprijs mede mogelijk gemaakt door:

HoofdsponsorAIM4

Sponsors: SinuoCompagnon , Driessen HRM en  Molijn Professionals

logo compagnon logo molijn Sinuo_Compleet_RGB Logo+Driessen+HRMjpg

Aanmelding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *