Partners

ZiPconomy wordt ondersteunt door een aantal organisaties die de doelstellingen van ZiPconomy een warm hart toedragen:

Staffing Management Services

Staffing Mangement Services brengt de regie op het inhuurproces terug bij de inlener.

Staffing MS geeft advies, implementeert of neemt de uitvoering van (een deel van) het inhuurproces over. Als onafhankelijke partij heeft zij hierbij de rol van ‘Managed Service Provider (MSP)’ of ‘Neutral Vendor’. Staffing MS maakt daarbij gebruik van marktplaats, contractmanagement en community oplossingen. Staffing MS werkt voor overheid, zorg, profit en non-profit.

Voor Staffing MS zijn een continue verbetering van het inhuurproces en fors lagere kosten de belangrijkste ambities.

AIM 4

logo_AIM4_kleinDe beste interim managers kennen, dat is onze kracht. AIM4 Interim Management verbindt ca. 375 zelfstandige interim managers en specialisten. Ons netwerk biedt toegang tot de beste professionals uit verschillende disciplines met uiteenlopende vak- en marktkennis. Omdat we onze interim managers persoonlijk kennen, kunnen we precies inschatten wie bij een specifieke opdracht en organisatie past. Dat is onze kracht.

Leeuwendaal

De juiste mensen. Onze interimmers zijn mensen met talent voor leiderschap, die snel kunnen schakelen en doelgericht te werk gaan. Mensen die de juiste toon weten te vinden, die passen bij uw organisatie en veranderingen daadwerkelijk kunnen verankeren. Zij hebben ervaring bij de overheid, in de zorg en het onderwijs. Zij spreken de taal van het vakgebied en kennen de processen. Maar dat niet alleen: ze kunnen terugvallen op de specialisten van ons bureau op het gebied van HR, management en organisatie en juridische zaken. Een interimmanager van Leeuwendaal brengt een schat aan kennis en ervaring mee! Leeuwendaal is sinds 1990 onafhankelijk specialist in personeel, management & organisatie en juridisch advies, met name voor de (semi) publieke sector. Dat betekent dat wij werken voor organisaties die meer personeel dan machines hebben. Daar zit hun kracht, en daar zit ook onze kracht. Onze acht adviesgroepen hebben elk hun eigen specialiteit, maar ze werken ook professioneel samen. Dit levert een unieke veelzijdigheid op.

Compagnon

logo compagnonArbeidsmarktadviseur voor u zelf en voor uw organisatie!
Compagnon HR services is er voor de bemiddeling van HR professionals en voor activiteiten op het terrein van in- door- en uitstroom van medewerkers. Met Compagnon Professionals bemiddelen we professionals op het terrein van Sales, Marketing & Communicatie, Finance, ICT en ManagementSupport. Specialisten werken voor specialisten; als professionele, vooruitstrevende speler op de arbeidsmarkt treden we op als adviseur voor individu en organisatie.

Sinuo

Complexe HR-projecten tot een goed einde brengen. Daar blinken wij in uit!

Van de oude lijnorganisatie naar een fluïde netwerkorganisatie: Mensen en de manier waarop zij willen werken veranderen voortdurend. Kennis, toegevoegde waaSinuo_Compleet_RGBrde en innovatie zijn cruciaal. De projectorganisatie wordt de norm en nieuwe arbeidsrelaties ontstaan.

Sinuo is uw regisseur in deze transformatie. Wij helpen organisaties bij ‘anders organiseren’. Dat zit in onze genen. Als projectmanager, verandercoach of tijdelijk manager. Van kleine veranderingen tot radicale vernieuwingen. Binnen een afdeling of voor een organisatie in zijn geheel.

Met plezier delen we onze ervaring op het gebied van Organiseer-, Change- en HR-vraagstukken.
Sinuo, anders organiseren

Freelancehouse

logo freelancehouseFreelancehouse is het platform voor het beheren en beheersen van de flexibele schil en specifiek externe inhuur. Wij combineren unieke kennis van arbeidsmarkt-communicatie met een eigen platform waardoor u de juiste kandidaten of opdrachtgevers aan tafel krijgt.

Freelancehouse begeleidt, adviseert, implementeert of neemt de uitvoering van het inhuurproces over. Volledig of een gedeelte daarvan, aan u de keus.

Onze toegevoegde waarde zit in de geautomatiseerde afwikkeling van de administratieve lastendruk rond flexibele arbeid. Concreet: Opdrachtgevers besparen tot dertig procent op de kosten van flexibele arbeid. Freelancehouse is ook de virtuele ontmoetingsplaats voor professionals. Een broedplaats voor talent, een kennisbank voor collega’s.

FastFlex

FASTFLEX_logo-RGB_digitaalFastFlex is een onafhankelijke sourcing partner en managed service provider op het gebied van resource management. FastFlex draagt zorg voor de volledige keten van inhuur: van het proactief benchmarken van inhuurtarieven tot het afwikkelen van alle contract gerelateerde zaken en rapportages over die keten. Voor advies over de inrichting van de flexibele schil tot het ondersteuning bij het selecteren van professionals. Daarnaast biedt FastFlex innovatieve en duurzame aanvullende oplossingen voor de professionals, zoals e-invoicing en digital contract signing.

FastFlex gaat voor een langdurig partnership en helpt opdrachtgevers en ZZP’ers het hoogste rendement te behalen. FastFlex is zich meer en meer aan het ontwikkelen als Community Specialist. FastFlex is gevestigd in Amsterdam en tevens actief in Tsjechië en België. Kijk voor meer informatie op www.fastflex.nl.

Harvey Nash 

HN logo groot in jpgHarvey Nash is een gespecialiseerde dienstverlenende organisatie die klanten adviseert en ontzorgt op het gebied van detachering, contractmanagement, international executive search, werving & selectie en outsourcing & offshore.

Onze toppositie is geborgd door de kwaliteit van onze dienstverlening en de gezonde financiële stabiliteit in combinatie met de 100% dekking en de wettelijke vrijwaring van risico’s in de inhuuraansprakelijkheid. Met wereldwijd meer dan 7.000 professionals en 43 kantoren in Europa, de Verenigde Staten, Australië en Azië, ondersteunt de Harvey Nash Group toonaangevende organisaties in de profit en non-profit sector.

Harvey Nash is dé leverancier die, door continue innovatieve ontwikkelingen, dienstverlening aanbiedt die gericht is op ontzorging van de recruitmentprocessen van organisaties. Wij hebben ons tot doel gesteld waarde toe te voegen door voor vaste en tijdelijke posities Talent te leveren aan onze klanten en Talent beschikbaar te stellen via outsourcing. Harvey Nash medewerkers zijn onderscheidende vakspecialisten die continu proactief meedenken met opdrachtgevers en professionals in het vinden van de ideale match tussen mens en organisatie. Onze missieWe deliver remarkable global talent for the benefit of our clients. In every possible way. 

Brainnet

Brainnet is dé intermediair op het gebied van externe inhuur en geeft invulling aan de inhuurstrategie van toonaangevende opdrachtgevers.

Als Managed Servlogo_brainnetice Provider voeren wij het totale inhuurproces voor onze klanten uit. Van het zoeken naar kandidaten, het opstellen van overeenkomsten, het verzorgen van betalingen, performance management van leveranciers, fiscale risico afdekking tot realtime beschikbare managementinformatie; Brainnet ontzorgt maximaal en realiseert structurele kostenbesparingen. Wij vrijwaren onze klanten van fiscale en arbeidsrechtelijke aansprakelijkheden.

Brainnet verrichtte baanbrekend werk door als één van de eerste partijen in Nederland klanten inzicht te bieden in marges, tarieven en verdienmodellen. En dat doen we nog steeds. Brainnet is tweevoudig winnaar van de FD Gouden Gazellen Award en winnaar van de High Growth Award 2013.

Planet Interim

planetinterimPlanet Interim maakt de interim markt transparant voor opdrachtgevers die graag rechtstreeks en kosteloos in contact komen met hoger opgeleide interim professionals. Het platform toont naast de interim vacatures van meer dan 2.000 aangesloten opdrachtgevers ook het actuele opdrachten aanbod van meer dan 150 interim bemiddelaars. Opdrachtgevers kunnen gratis opdrachten plaatsen maar ook proactief contact zoeken met de meer dan 10.000 geregistreerde hoger opgeleide interim professionals.

De Staffing Groep

Logo De Staffing Groep-POSDe Staffing Groep gelooft  dat de flexibele schil bij organisaties een steeds belangrijkere rol gaat spelen om innovatie, slagkracht en flexibiliteit te garanderen. Zij wil organisaties helpen om deze flexibele schil optimaal in te zetten. De Staffing Groep is met haar drie labels een van de grootste leveranciers van flexibele kennis en capaciteit van Nederland. Het grootste label is IT-Staffing, gespecialiseerd in detachering van IT-specialisten op vrijwel ieder vlak. IP-Staffing is expert op flexibel inzetbare professionals op het gebied van Human Resources, Legal, Financials, en Marketing en Communicatie. De consultants van GP-Staffing zijn gespecialiseerd in verschillende management- en beleidsterreinen en weten de weg in politiek-bestuurlijk Nederland.

De Staffing Groep had in 2014 een omzet van zo’n 380 miljoen euro en is gevestigd in Nieuwegein.